trappstädning

Trygg och säker trappstädning
Kontakta oss för offert

trappstädning

Vi ser till att trapphusen och gemensamma utrymmen hålls rena och trivsamma

Känslan när man för första gången kommer in i en sekelskiftesfastighet är nästan euforisk. Den känslan och respekten delar vi tillsammans med alla våra anställda. Just detta är skillnaden mellan bra och extraordinärt bra utfört arbete.

Vi har i över 20 års tid haft lyckan att få arbeta med trappstädning och hålla rent i många fantastiska fastigheter i Stockholm. Ett rent trapphus ökar inte bara trivselfaktorn för de boende utan kan även öka värdet på fastigheten. Alla som har utfört en trappstädning vet att detta är bland de tuffare arbetsmomenten.

Vi erbjuder dessutom en väl genomtänkt och beprövad kvalitetsplan som skräddarsys för just er trappstädning. Tillsammans med dig som upphandlare genomlyser vi era behov och krav på trappstädning och därefter arbetar vi fram kvalitetsplanen.

miljöpolicy

Miljövänlig trappstädning

Vi tar ansvar för miljön. Vi arbetar i dag efter en väl utformad miljöpolicy och har en bilpark som nästan uteslutande drivs med alternativa bränslen, och självklart arbetar vi med miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Ett område där vi ibland kan stöta på patrull är användandet av parfymerade produkter. De flesta miljömärkta produkterna är helt eller delvis luktfria medan de traditionella innehåller parfymtillsatser. Dessutom vill vi använda kemiskt tekniska produkter så lite som möjligt där ”mikrofiberevolutionen” möjliggör detta. För oss är valet enkelt: Vi följer vår miljöpolicy med eller utan parfymerade produkter.

 

trappstädning

Kontakta oss för offert

    Frekvens:
    Tvättstuga:
    Frekvens tvättstugor:
    Källargångar:
    Frekvens källargångar: