fönsterputsning

Skinande rena och blanka fönster till ett riktigt bra pris.

fönsterputsning

Prisförfrågan fönsterputs

Fyll i uppgifter om antal fönster och övrig information i formuläret. Vi återkopplar omgående med prisuppgift.

  Typ 1:  Typ 2:  Typ 3:


  Antal och typ av balkong:


  Tillval:

  Önskemål av tid:

  Klicka för önskad datum:
  Prisexempel tvåglasfönster:

  Bostadsstorlek Pris efter RUT-avdrag
  1:a Från 372 kr
  2:a Från 444 kr
  3:a Från 480 kr
  4:a Från 552 kr
  5:a Från 624 kr

   

  När, var och hur

  Du fyller i önskemål av tid i formuläret och anger om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.

  Inför fönsterputs

  Plocka gärna bort blommor, prydnadsföremål och liknande från fönstret när fönsterputsaren kommer så kommer vi enklare åt fönstret. Om gardiner är i vägen kan det vara bra att ta ner dessa samt om du skrymmande möbler kan det vara bra att flytta dessa en bit från fönstren. Om fönsterputsningen sker i samband med ett normalt städtillfälle så återställer städaren möbler mm under arbetspasset.

  Puts av balkongglas?

  Givetvis fixar vi det. Du kan självklart och utan problem lägga till tid för rengöring av exempelvis balkongglas. Skriv så utförligt du vill och kan vid tidsbokningen om vad du vill ha hjälp med och vid minsta tveksamheter – kontakta och fråga oss gärna. Vi hjälper gärna dig att boka de tjänster och den service som du vill ha och behöver.

  Vad du bör tänka på

  Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.

  OBS! Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.

  Fler tillval

  Om du vill ha fönsterkarmarna tvättade också så fixar vi det mot en tilläggskostnad.

  Vi har med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

  Hur ofta bör jag anlita en fönsterputsare?

  Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas, och vi väger in hur hårt utsatta dina fönster är från trafik, väder och vind, i de flesta fall brukar vi rekommendera fönstertvätt på våren och hösten.