Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Trappstädning Stockholm

Vår tjänst – trappstädning i Stockholm

Känslan när man för första gången kommer in i en sekelskiftesfastighet är nästan euforisk. Den känslan och respekten delar vi tillsammans med alla våra anställda. Just detta är skillnaden mellan bra och extraordinärt bra utfört arbete.

Vi har i över 20 års tid haft lyckan att få arbeta med trappstädning och hålla rent i många fantastiska fastigheter i Stockholm. Ett rent trapphus ökar inte bara trivselfaktorn för de boende utan kan även öka värdet på fastigheten. Alla som har utfört en trappstädning vet att detta är bland de tuffare arbetsmomenten.

Trappstädning – Vår personal är väl motiverad, serviceinriktad och kommer att ge era fastigheter i Stockholm en förstklassig service & städning.
Vi kan erbjuda en väl genomtänkt och beprövad kvalitetsplan där vi med dig som upphandlare i Stockholm genomlyser era behov och krav av trappstädning och därefter arbetar fram en kvalitetsplan.

Vad gör vår trappstädning unik?

Jo, vi arbetar först och främst med ett mycket säkert moppsystem som kortfattat går ut på: ”Rena verktyg – gör rena hus”.

Vi erbjuder dessutom en väl genomtänkt och beprövad kvalitetsplan som skräddarsys för just er trappstädning. Tillsammans med dig som upphandlare genomlyser vi era behov och krav på trappstädning och därefter arbetar vi fram kvalitetsplanen.

Fastighetsägare

”Oh, vad mitt Stockholm é skönt” sjöng Monica Zetterlund. Och finns det något skönare än en välstädad trappuppgång i Stockholm stad?

Vågar jag påstå att vi har världens viktigaste jobb? Hur det nu än är med den saken så brinner vi för vårt jobb och ser det som ett privilegium att få ha dessa trapphus som arbetsplats.
Vår personal är väl motiverad, serviceinriktad och kommer att ge era fastigheter en förstklassig service. Ni som är Fastighetsägare, BRF styrelse eller Förvaltare:

Önskar ni ett snabbt prisestimat, klicka på Offert och fyll i formuläret, vi svarar så snabbt vi kan.

  Under 20 år har vi haft lyckan att få utföra trappstädning i många av Stockholm fantastiska fastigheter
  Vår Trappstädning ska kännas säker för både medarbetare och personal - Stockholm

  Säker trappstädning

  Att anlita oss för trappstädning i Stockholm skall kännas tryggt – förutom att vi levererar ett bra jobb åt dig, så måste du också kunna känna dig säker med lokalvårdare som befinner sig i er fastighet.

  Trygg trappstädning

  Våra säkerhetsprinciper & säkerhetspolicy som vi har:

  • All städpersonal tecknar sekretessavtal
  • För all städpersonal görs utdrag ur belastningsregister vid anställning
  • Ordentliga säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Ansvarsförsäkring 

  ABSS

  Norr Mälarstrand 60
  112 25 Stockholm

  08-650 83 50
  info@abss.se

  Kundservice

  Måndag-fredag 09.00 – 17.00

  Hör av dig via vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.