Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Om ABSS

Om ABSS – så här tänker och arbetar vi

ABSS erbjuder de flesta städtjänster, som hemstädning och trappstädning, inom Stockholmsregionen. Med över 20 års erfarenhet i bagaget vet vi vad som krävs: Kvalitetstänkande i alla led.

Vi lägger stor vikt vid att placera rätt man på rätt plats – det räcker inte alltid med att vara duktig. På många arbetsplatser kommer vi i direkt kontakt med våra uppdragsgivare och dess anställda där det av våra medarbetare krävs viss social kompetens – kemin skall helt enkelt stämma. Vi servar drygt 200 kunder inom näringsliv, offentlig sektor och privat, så rätt man på rätt plats är viktigt.

Vi tar ansvar för miljön. Vi arbetar i dag efter en väl utformad miljöpolicy och har en bilpark som nästan uteslutande drivs med alternativa bränslen, och självklart arbetar vi med miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Ett område där vi ibland kan stöta på patrull är användandet av parfymerade produkter. De flesta miljömärkta produkterna är helt eller delvis luktfria medan de traditionella innehåller parfymtillsatser. Dessutom vill vi använda kemiskt tekniska produkter så lite som möjligt där ”mikrofiberevolutionen” möjliggör detta. För oss är valet enkelt: Vi följer vår miljöpolicy med eller utan parfymerade produkter.

Vår kvalitetspolicy är väl utarbetad och innebär att arbetet redan från start skall präglas av vad vi med dig som kund överenskommer. Uppföljningsmöten och våra egna dokumenterade kontroller skall leda till att du som kund är nöjd med vårt arbete.

Vi känner oss övertygade om att du kommer att uppleva oss som en professionell och samlad partner med ansvar för de tjänster vi levererar.