Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Hemstädning Stockholm

Vår tjänst – hemstädning i Stockholm

Befinner du dig i Stockholm och mitt i en tornado av hektiskt yrkesliv, barn och familj? Eller är du allmänt trött på att städa hemma? Då har du kommit rätt! ABSS erbjuder flertalet olika hushållsnära tjänster där du har möjlighet att utnyttja RUT-avdraget och spara 50%.

Hemstädning du kan lita på

Hemstädning skiljer sig åt från t ex kontorstädning eller flyttstädning på många sätt. För det första är det viktigt med förtroende för att släppa in någon i sitt hem. Därför får du alltid samma personal hos dig, med samma förstklassiga service.

Hemstädningen utförs av vår kompetenta, pålitliga och serviceinriktade personal i Stockholm.
Befinner du dig mitt i en tornado av hektiskt yrkesliv, barn, familj eller är du allmänt trött på att städa hemma har du kommit rätt. Läs gärna mer under hemstädning eller flyttstädning i Stockholm.

Hemstädning och tilläggstjänster

ABSS tjänst för villastädning eller lägenhetsstädning i Stockholm omfattar i basutbudet veckostädning med tillägg för strykning och tvätt samt bäddning och byte av lakan. Du har dessutom möjlighet att beställa fönsterputsning, storstädning samt en hel del andra tilläggstjänster som framgår i det bifogade dokument du erhåller i vårt svar på din offertförfrågan.

Skicka offertförfrågan om hemstädning idag!

Skicka en prisförfrågan genom att klicka på offert och välj offert hemstädning: fyll i formuläret så skickar vi dig ett pris och arbetsförslag på vita hushållsnära tjänster eller kontakta oss direkt så bokar vi ett besök hos er.

Beställ hemstädning!

Flyttstädning

Att byta bostad är stort. Därför ställs det också höga krav på att den bostad man flyttar från lämnas i absolut renaste skick. Genom åren har vi samlat på oss en hel del erfarenheter som har gjort oss till en säker leverantör av flyttstädning. Tjänsten kan utföras både vardag och helg där vi använder uteslutande miljövänliga produkter.

Om du väljer att få ett prisförslag från oss via våra offertformulär bifogar vi ett väl utarbetat schema över vad som ingår i städuppdraget. Arbetet avslutas med en besiktning.

Hemstädning Stockholm kan betyda många saker. En av dem är flyttstädning. Genom åren har vi samlat på oss en hel del erfarenheter som har gjort oss till en säker leverantör av flyttstädning.
När du anlitar oss ska du, och även din organisation känna er trygga. Hemstädning på kontoret i Stockholm? Fråga oss så förklarar vi!

Säkerhet

När du anlitar oss ska du, eller din organisation känna er trygga. Vi har höga säkerhetsprinciper och säkerhetspolicy i företaget.

Trygg hemstädning

Några av våra säkerhetspunkter:

  • Sekretessavtal tecknas med samtliga av vår städpersonal
  • Vid anställning görs utdrag ur belastningsregister för all vår städpersonal
  • Ordentliga säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Ansvarsförsäkring
  • All städpersonal bär företagskläder
  • F-skattsedel finns