Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Kontorsstädning

Företag

ABSS levererar all typ av kontorsstädning och kringtjänster av högsta kvalitet. Vårt väl utarbetade kvalitetssystem med egenkontroll, efterkontroll och uppföljningsmöten borgar för att du som kund skall känna dig trygg med att anlita oss.

Vi har ett stort miljöengagemang och använder oss uteslutande av miljömärkta produkter och där vår fordonspark är införskaffad med miljön i fokus.

Boka oss gärna för ett kostnadsförslag eller klicka på Offert och fyll i formuläret, därefter skickar vi dig ett pris- och arbetsförslag.

  Vi arbetar alltid tillsammans med kunden för att få fram den bästa möjliga lösningen när det kommer till kontorsstädning - Trappstädning Stockholm
  Vi kan erbjuda en väl genomtänkt och beprövad kvalitetsplan där vi med dig arbetar fram en kvalitetsplan - Hemstädning & trappstädning i Stockholm

  Kontorsstädning

  Kontorsstädning är grunden i ABSS verksamhet och tillsammans med kund skräddarsyr vi lösningar. Vi är verksamma inom både privat och offentlig sektor.

  Tillsammans med dig som kund utformas riktlinjer för ett väl fungerande arbetsschema där kriterier som yta, frekvens, golvtyp m.m. är avgörande.

  För att kvalitetssäkra våra uppdrag arbetar vi utifrån en välgenomtänkt kvalitetsplan där våra arbetsledare regelbundet dokumenterar arbetet och gör uppföljningar.

  Vi erbjuder förutom traditionell städservice även en hel rad olika sorters kringservice som lättare vaktmästeri, storstädningar, mattvätt, golvvård, fönsterputs och även hemstädning till er personal.

  Säkerhet

  Vi sätter stor vikt vid säkerhet och att du ska känna dig trygg med oss. Därför har vi en säkerhetspolicy och jobbar efter höga säkerhetsprinciper:

  • Sekretessavtal tecknas alltid med nyanställd personal
  • Utdrag ur belastningsregister sköts alltid för nyanställd personal
  • Utförande av Säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Innehar ansvarsförsäkring

  Försäkringar

  All vår personal är försäkrad. Om något i skulle gå sönder eller någon skadar sig i samband med städningen, så har vi försäkringar som täcker detta. Detta är viktigt för dig som uppdragsgivare: Om den som utför arbetet inte är anlitad på rätt sätt och/eller inte är försäkrad på rätt sätt kan det bli problem.

  Vi värdesätter din trygghet! Vi har därför en säkerhetspolicy och jobbar ständigt efter höga säkerhetsprinciper - Hemstädning & trappstädning i Stockholm
  Kvalitets- och miljöaspekter är grunden till allt vårt arbete, även när det kommer till kontorsstädning - Hemstädning & trappstädning i Stockholm

  Miljö

  Vårt miljöarbete präglas av ansvar och engagemang för våra kunder, våra medarbetare, vår gemensamma miljö och för kommande generationer. Vi använder oss av arbetsmetoder och medel som tar hänsyn till den yttre miljön och arbetsmiljön samt skapar trivsel för våra kunder och medarbetare.

  Kvalitets- och miljöaspekter präglar allt vårt arbete.