Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Trappstädning Stockholm

Vår tjänst för trapphusstädning

Vi har under alla år haft lyckan att få hålla rent i många av Stockholm fantastiska fastigheter, känslan när man för första gången kommer in i en sekelskiftesfastighet är nästan euforisk. Den känslan och respekten har vi på ett lyckat sätt även fått våra anställda känna, och just detta är skillnaden mellan bra och mycket bra utfört arbete.

Alla som provat på trapphusstädning vet att detta är bland de tuffare arbetsmomenten. Vad gör då oss så unika? Jo, vi arbetar först och främst med ett mycket säkert moppsystem som kortfattat går ut på: ”Rena verktyg gör rena hus”.

Vidare kan vi erbjuda en väl genomtänkt och beprövad kvalitetsplan där vi med dig som upphandlare genomlyser era behov och krav av trappstädning och därefter arbetar fram en kvalitetsplan.

Sist och allra viktigast är att våra arbetsledare och övrig personalstyrka är kunnig, motiverad och serviceinriktad.

Fastighetsägare

”Oh, vad mitt Stockholm é skönt” sjöng Monica Zetterlund. Och finns det något skönare än en välstädad trappuppgång i Stockholm stad? Vågar jag påstå att vi har världens viktigaste jobb? Hur det nu än är med den saken så brinner vi för vårt jobb och ser det som ett privilegium att få ha dessa trapphus som arbetsplats.

Vår personal är väl motiverad, serviceinriktad och kommer att ge era fastigheter en förstklassig service. Ni som är Fastighetsägare, BRF styrelse eller Förvaltare: Önskar ni ett snabbt prisestimat, klicka på Offert och fyll i formuläret, vi svarar så snabbt vi kan.

Säker trappstädning

Att anlita oss för trappstädning skall kännas tryggt – förutom att vi levererar ett bra jobb åt dig, så måste du också kunna känna dig säker med lokalvårdare som befinner sig i er fastighet.

Trygg trappstädning

Våra säkerhetsprinciper & säkerhetspolicy som vi har:

  • All personal tecknar sekretessavtal
  • För all personal görs utdrag ur belastningsregister vid anställning
  • Säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Ansvarsförsäkring finns

ABSS

Norr Mälarstrand 60
112 25 Stockholm

08-650 83 50
info@abss.se

Kundservice

Måndag-fredag 09.00 – 17.00

Hör av dig via vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.