Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Hemstädning Stockholm

Vår tjänst för hemstädning

ABSS tjänst för hemstädning, villastädning eller lägenhetsstädning omfattar i basutbudet veckostädning med tillägg för strykning och tvätt samt bäddning och byte av lakan. Tjänsten utförs av vår kompetenta, pålitliga och serviceinriktade personal.

Du har dessutom möjlighet att beställa fönsterputsning, storstädning samt en hel del andra tilläggstjänster som framgår i det bifogade dokument du erhåller i vårt svar på din offertförfrågan.

Privatpersoner

Befinner du dig mitt i en tornado av hektiskt yrkesliv, barn, familj eller är du allmänt trött på att städa hemma har du kommit rätt. ABSS erbjuder dig som privatperson flertalet olika hushållsnära tjänster där du har möjlighet att utnyttja RUT-avdraget och spara 50%. Läs gärna mer under hemstädning eller flyttstädning.

Skicka en prisförfrågan genom att klicka på offert och välj offert hemstädning: fyll i formuläret så skickar vi dig ett pris och arbetsförslag på vita hushållsnära tjänster eller kontakta oss direkt så bokar vi ett besök hos er.

Flyttstädning

Att byta bostad är stort. Därför ställs också höga krav på att den bostad man flyttar från lämnas i renaste skick.

Genom åren har vi samlat på oss en hel del erfarenheter som har gjort oss till en säker leverantör av hemstädning inför flytt.

Tjänsten kan utföras både vardag och helg där vi använder uteslutande miljövänliga produkter.

Om du väljer att få ett prisförslag från oss via våra offertformulär bifogar vi ett väl utarbetat schema över vad som ingår i städuppdraget. Arbetet avslutas med en besiktning.

Säkerhet

När du anlitar oss ska du, och även din organisation känna er trygga. Vi har höga säkerhetsprinciper och säkerhetspolicy i företaget. 

Trygg hemstädning

Några av våra säkerhetspunkter:

  • Sekretessavtal tecknas med samtliga av vår personal
  • Vid anställning görs utdrag ur belastningsregister för all vår personal
  • Säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Ansvarsförsäkring finns
  • All personal bär företagskläder
  • F-skattsedel finns