Kontakta oss

Begär kostnadsförslag

Kontorsstädning

Företag

ABSS levererar all typ av kontorsstädning och kringtjänster av högsta kvalitet. Vårt väl utarbetade kvalitetssystem med egenkontroll, efterkontroll och uppföljningsmöten borgar för att du som kund skall känna dig trygg med att anlita oss.

Vi har ett stort miljöengagemang och använder oss uteslutande av miljömärkta produkter och där vår fordonspark är införskaffad med miljön i fokus.

Boka oss gärna för ett kostnadsförslag eller klicka på länken Offert och fyll i formuläret så skickar vi dig ett pris- och arbetsförslag.

  Kontorsstädning

  Kontorsstädning är grunden i ABSS verksamhet och tillsammans med kund skräddarsyr vi lösningar. Vi är verksamma inom både privat och offentlig sektor.

  Tillsammans med dig som kund utformas riktlinjer för ett väl fungerande arbetsschema där kriterier som yta, frekvens, golvtyp m.m. är avgörande.

  För att kvalitetssäkra våra uppdrag arbetar vi utifrån en välgenomtänkt kvalitetsplan där våra arbetsledare regelbundet dokumenterar arbetet och gör uppföljningar.

  Vi erbjuder förutom traditionell städservice även en hel rad olika sorters kringservice som lättare vaktmästeri, storstädningar, mattvätt, golvvård, fönsterputs och även hemstädning till er personal.

  Säkerhet

  Att anlita oss för kontorsstädning skall kännas tryggt, inte nog med att vi levererar kvalitet du skall även känna dig säker. Här följer några viktiga säkerhetsaspekter: Här följer några viktiga säkerhetsaspekter:

  • Sekretessavtal tecknas med all personal
  • Vid anställning görs utdrag ur belastningsregister för all personal
  • Säkerhetsrutiner för nyckelhantering
  • Ansvarsförsäkring finns

  Försäkringar

  All vår personal är försäkrad. Om något i skulle gå sönder eller någon skadar sig i samband med städningen, så har vi försäkringar som täcker detta. Detta är viktigt för dig som uppdragsgivare: Om den som utför arbetet inte är anlitad på rätt sätt och/eller inte är försäkrad på rätt sätt kan det bli problem.

  Miljö

  Vårt miljöarbete präglas av ansvar och engagemang för våra kunder, våra medarbetare, vår gemensamma miljö och för kommande generationer. Vi använder oss av arbetsmetoder och medel som tar hänsyn till den yttre miljön och arbetsmiljön samt skapar trivsel för våra kunder och medarbetare.

  Kvalitets- och miljöaspekter präglar allt vårt arbete.